Název | Množství a jednotka |
---|---|
maso vepřové - krkovička pečená | 300 g |
velká cibule | 1 ks |
sladkokyselé okurky | 5 ks |
červená nakládaná kapie | 1 ks |
česnek | 3 stroužky |
kečup | 3 lžíce |
majonéza | 50 g |
ocet | |
cukr | |
sůl | |
pepř | |
slunečnicový olej |
Postup: Z mouky, změklého másla, kostky tvarohu a špetky soli dobře zpracujeme vláčné... zobrazit recept
Postup: Rybíz odstopkujeme, umyjeme a rozmixujeme, kdo chce může ještě propasírovat,... zobrazit recept
Postup: Cibuli nakrájíme na proužky a orestujeme na oleji. Jakmile mírně zrůžoví,... zobrazit recept
Postup: Eidamskou cihlu nastrouháme na jemném struhadle. Mleté maso (nejlepší je bůček,... zobrazit recept
Postup: Den předem si namočíme fazole, hrách a houby (v jednom hrnci). Druhý den dáme... zobrazit recept
Důležité královské město, které má v historii mnoho důležitých událostí. Loket nad Ohří je město na Sokolovsku, které vás svou krásou uchvátí. Historie tohoto města sahá až do 12. století, poté se Loket pomalu stává... zobrazit článek
Naším cílem je věnovat se vám s maximálním úsilím a pokusit se vám splnit...